Nytt grepp för tester - drönare

Nytt sätt att testa beg segelbåtar testat - drönarefilmning

Nu har jag för första gången drönarefilmat ett begagnat-test. Nyligen jämförde jag i samarbete med Båtagent Sverige två prydliga prestandabyggen - Elan 333 och X-332. Vi seglade i södra skärgården utanför Göteborg, skickade upp drönaren och fick bilder som ingen vanlig fotograf kan få från en följebåt. Ovanpå det pratade jag rätt in i kameran om hur båtarna seglade, deras komfort, byggkvalitet och hur finishen stått sig sedan de var nya för snart 20 år sedan.

Detta nya pigga grepp är ett initiativ från Anders Hultman med Båtagent Sverige. Han vill skilja ut sig från andra företag med begagnat och satsar på att presentera både sina salubåtar och andra jämförbara båtar.

- Jag hoppas på än mer ökat intresseför vår verksamhet, som går väldigt bra. Begagnat-tester ser jag som ett förnämligt sätt att öka trafiken till vår sajt, säger Anders Hultman om sitt driftiga drag. 

Inom kort kommer film, foto, text och prat om Elan 333 och X-332. Redan nu finns dock en trailer på Facebook och på Båtagent. Se den och se action på havet!

Med andra ord: Följ detta forum och Båtagent och ta del av våra vakna tester av begagnade spännande segelbåtar.

Curt Gelin

standard_thumb2.jpg

Sittbrunnenfilmer