Tjejdagen 7 februari

tjejer

Den 4-7 februari är det båtmässa i Göteborg, som toppas tisdagen den 7:e med tjejernas. Framgångsrika tuffa och modiga inspirerar de tjejer, och även en och annan kille, att erövra havet. Missa inte det.

Tema Kappsegling & Ledarskap

14.30-15.00 Ankomst, miniutställning och mingel med utställare
15.00-16.30 Stina Jansson, Sjösportskolan, GQSS m.m. och Maja Törnquist, Båtmässan hälsar välkomna
lenahavingLeva Having, f.d. yrkesmilitär och Sveriges hetaste havskappseglare just nu med bl.a. EM silver i ORCI EM 2010, berättar om hur hon som skeppare leder det mixade teamet på land och till havs mot den ena framgången efter den andra.
Helena Claesson, Team Seglarhotellet, bjuder på en spännande berättelse och bildvisning från hur hon och ett gäng tjejer, tillika amatörer, tog sig an satsningen att delta på havskappseglingen Gotland Runt 2010. Ett projekt som leddes med stor målmedvetenhet!
Anna Skarenhed, framgångsrik match racing seglare och chef på Semcon, om hur hon lyckas få ihop en framgångsrik karriär på hav och land med att bilda familj. Man måste inte välja bort!
Barbro Sundberg, mental coach och kostrådgivare åt nyligen OS-uttagna Team Anna Kjellberg. Barbro, som jobbat med svenska landslaget i segling sedan 90-talet och är känd från TV, coachar även operastjärnor, teaterdirektörer, politiker och busschaufförer.
16.30-16.45: Utlottning av fina priser, Nautiska Magasinet bjuder på modevisning och mingel
Scenprogrammet leds av moderator Anna-Karin S. Öjerskog

stina2

Tema Äventyr & Mod

17.30-18.00 Ankomst, miniutställning och mingel med utställare
18.00-19.30: Stina Jansson, Sjösportskolan, GQSS m.m. och Maja Törnquist, Båtmässan hälsar välkomna
Anna-Lena Elled, från doktor i Miljö och Energiteknik till chefredaktör på det exklusiva seglarmagasinet Search Magazine. En spännande karriärväxling som samtidigt ger Anna-Lena möjligheter att utöva den segling hon älskar mest, F18 samt bevaka kitesurfing som eventuellt är på väg in i OS 2016.
chlumskaRenata Chlumska med det ovanliga yrket professionell äventyrare och tillika trebarnsmamma. Renata, som snart ska ut på rymdäventyr, berättar om sin 439 dagar långa kajak- och cykelexpedition Around America Adventure, och bjuder på insikter som att aldrig ge upp det man tror på trots motgångar och motvind.
19.30-19.45: Utlottning av fina priser, Nautiska Magasinet bjuder på modevisning och mingel
Scenprogrammet leds av moderator Anna-Karin S. Öjerskog


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line