Göteborgsmingel

Seglingsmingel i väst

Hur vinner man Volvo Ocean Race, i dag och i framtiden? Fråga Martin Strömberg och lyssna på Johan Frost om hur man vinner Gotland Runt. Mingla med Bengt Falkenberg och luska ut hur man tar hem Tjörn Runt. Lyssna med Stina Jansson om hur det egentligen var att segla till Island med Celeste. Och hör hur Blurs Peter Gustafsson tänker om att starta en ny stor havskappsegling från Göteborg.

Den 6 november blir det åter ett stort seglarmingel i SSRS-huset, Talattagatan 24 i Långedrag. I år inte bara för tjejer. Anmälan via mail, först till kvarn gäller, så snabba på innan det blir fullt.

 

Havskappseglingsförbundet, Search Magazine, Båtmässan och Stinas Informativa bjuder in dig till ett inspirerande seglarmingel tisdagen den 6 november mellan 17.00-21.30.

17.00-17.45 Du kan besök utställningen från de medverkande organisationerna och företagen, som finns i entréhallen hos SSRS, där du också betalar kontant och du får smörgås och dricka om du är föranmäld. Ej uthämtade bokade biljetter säljs klockan 17.45 till kön.

18.00-21.30 Program med en paus

 • Vem är Johan Frost? Jo, totalsegrare i ÅF Gotland runt 2012
  - Johan Frost, Camilla
 • Hur trimma du in den nya båten snabbt och effektivt
  - Bengt Falkenberg, Teknova
 • En äventyrssegling Göteborg- Island ToR på 22 dygn med Farr65R:an Celeste – Jens Bengström & Stina Jansson
 • Havskappseglingsförbundet informerar – Martin Nilsson
 • Marstrand Big Boat Race 2013 & vill vi ha en ny havskappsegling från Göteborg? – Peter Gustafsson & Martin Nilsson
 • Från Volvo Ocean Race in i framtiden – Martin Strömberg
 • Välkommen till Båtmässan 2013 – Bengt Wallin

När: tisdagen 6 november kl. 17.00 – 21.30
Var: SSRS-huset, Tallatagatan 24, Långedrag
Kostnad: 100 kr/person kontant som täcker kostnaderna, för städning av salen, fika, förberedelser och ett litet tack till våra föredragshållare som alla ställer upp ideellt. Överskottet går till SSRS som tack för lånet av salen.

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast måndagen den 5 november klockan 17. Det är först till kvarn som gäller, och det blir en kölista för de mail som kommer in när det är fullt.

Du som är gluten- eller laktos-intolerant eller vegetarian, efter att du har anmält dig skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 5 november klockan 17, så ordnar vi alternativ fika till dig.

Varmt välkommen önskar

Anna-Lena Elled, Search Magazine
Martin Nilsson, Havskappseglingsförbundet,
Bengt Wallin från Båtmässan
Stina Jansson, Stinas Informativa

Sittbrunnenfilmer