Warning: Undefined variable $fullImagePath in /storage/content/36/185636/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331 Segling och båtliv. - Drömresan

Drömresan

Långseglarseminariet

Sittbrunnen sände långseglarseminariet från mässan i Älvsjö i samarbete med Micke Vestin och Svenska Kryssarklubben.

https://youtu.be/4xkFLtzFjxE

Milo Dahlmann om valet att bygga egen båt + hur du kan dra ditt strå till stacken för att förbättra närmiljön under långsegling. Kort och inspirerande om seglingen och boken.

https://youtu.be/IkiOwWCFE78

Lasse Hässler berättar om favoritområden, rutter jorden runt och bästa tider/undvika dåligt väder. Kort och inspirerande om seglingen och boken.

https://youtu.be/ULfw5A4pl58

Josefin och Ivan Flodgren om att välja båt och ekonomi. Kort och inspirerande om seglingen och boken.

https://youtu.be/hMI6Drq1_LM

Anders Hemgren och Mats Båvner om de vanligaste frågorna (och svaren) som brukar dyka upp i avseglargruppens träffar.

https://youtu.be/Nf2SGQEAZo0

Stanley Johnson om kanalvägar till Medelhavet och att längesegla i Medelhavet (billiga transporter till Sverige). Bästa tidsperioder.

https://youtu.be/Yxs4w1RjVLg

Micke Westin om den perfekta båten och princesstårteprincipen (liten budget). Kort och inspirerande om seglingen och boken.

https://youtu.be/eg6sbdVcI2g

Linda och Ludvig Hammarberg om att långsegla med barn - fördelarna och utmaningarna, säkerhet, tajming, kompisar, skola etc. Kort och inspirerande sammanfattning av världsomseglingen med Mary af Rövarhamn.


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line