Så här ser nya numret av Oceanseglingsklubbens tidning ut. Redaktör är undertecknad och redaktionen befinner sig runt hela jorden.

Vi är en liten redaktionsgrupp som sammanställer materialet som skrivs av Oceanseglingsklubbens medlemmar, hemma eller ute på världshaven. Just nu har klubben 100 båtar ute i världen. Här finns därför de bästa resmålen i världen och de bästa tipsen inför längre eller kortare seglingar. Praktiska tips och drömmar som bara väntar på att förverkligas.

Det är himla kul att jobba med sådana människor och jag kan inte låta bli att skryta med resultatet. I det här numret har Anders O Blomberg skapat en helt ny grafik som gör att tidningen plötsligt känns 20 år yngre.

För övrigt är Oceanseglingsklubben en ovanligt pigg liten båtklubb. Tidningen kommer ut med fyra nummer om året till 800+ medlemmar, som alla enligt vår undersökning, vill ha den på papper. De som är ute och seglar får dock nöja sig med e-tidningen tills de kommer hem.

Förutom tidningen har medlemmarna tillgång till massor av spännande föredrag, hos Sjömansskolan på Långholmen i Stockholm eller över Teams om man befinner sig längre bort.  Och en massa kurser för blivande oceanseglare, samt avseglarträffar för dem som förbereder sig för att kasta loss. Kostar bara 450:- per år, för hela familjen. 

Anmäl dig för 2024 här!

Niklas Krantz

Sittbrunnens bokhandel är öppen

Kokkonst i kabyssen

Kokkonst i kabyssen

Stockholms skärgård - de 50 bästa hamnarna

Stockholms skärgård - de 50 bästa hamnarna

Genvägsboken

Genvägsboken

Förarbevis för vattenskoter

Förarbevis för vattenskoter

🔍 Vättersnipor och råbockar

🔍 Vättersnipor och råbockar

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line