Warning: Undefined variable $fullImagePath in /storage/content/36/185636/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331 Segling och båtliv. - Inte enkelt i jul

Inte enkelt i jul

Juldimma i Indiska Oceanen

Camper har en liten ledning när VOR-flottan nu går in i dimman, inför avslutningen på del 1 av ben 2. Det vill säga att man inte längre lämnar ut positionerna och går i halvmål i en hemlig hamn, för vidare fraktbåtsfärd till Abu Dabi. Allt för att undvika att fångas av pirater ute på Indiska Oceanen. I Abu Dabi gör man en finish i i hamn, vilket ger 20 procent av det här benets poäng. Första delen, som nu närmar sig den hemliga målgången, ger alltså 80 poäng. Var det krångligt? Men vem har sagt att det ska vara enkelt?

En båt, Sanya, ligger i hamn på Madagaskar för att för andra gången reparera masten. De får ta en egen fraktbåt till Abu Dabi. Vi som seglar virtuellt fuskar inte som de riktiga. Vi nöjer oss med en liten omväg förbi Somalias kust och har just passerat ekvatorns stiljebälte. Sittbrunnen ligger nu 328 av 1090 båter, så det talar vi inte om.


Se också de här artiklarna:

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line