Warning: Undefined variable $fullImagePath in /storage/content/36/185636/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331 Segling och båtliv. - Fjärde benet i monsunen

Fjärde benet i monsunen

Volvomonsunen

Klockan 7 startade fjärde benet till Auckland. Men bara som ett kustlopp över dagen.  En monsun är i antågande, med sjöar upp till 10 meter heter höga. Fjärde benet kommer därför att delas upp i en förtävling bort till den berömda buddhastatyn vid Guanyin och tillbaka in i mål vid fyren som markerar Sanyas hamn. Den första etappen ger inga poäng, men båtarna får sen starta i den ordning de kom in. Flottan kommer där att avvakta stormsyrkorna och jättevågorna som hotar båtarna på väg till Auckland.

Även virtuellt kommer det att bli ett äventyr, eftersom Sailonline, där sittbrunnen deltar, lagt ut en ny programvaruversion som verkar allt annat än stabil. Så det här kommer att bli spännande.Där startar man docj inte förrän 15.00 lokal tid, 7.00 utc och 8.00 svensk tid.

 


Vi tackar också Blur för tipset om den här videon med klipp från Groupamas senaste tredje ben:


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line