Warning: Undefined variable $fullImagePath in /storage/content/36/185636/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331 Segling och båtliv. - Puma först

Puma först

Puma först till Brasilien

telefonica1

Efter en spännande slutstrid kom Puma först till Itajai i Brasilien, och ligger därmed totalt strax efter Telefonica, som i detta ben kommit starkt efter att ha varit tvugna att söka nödhamn för reparationer. Hela femte benet av Volvo Ocean Race har varit ett nio negerpojkar, där båt efter båt har fått ge upp efter haverier i antingen skrovet eller riggen.

Groupama som tappade masten på slutampen kommer att försöka segla slutsträckan på en nödrigg med återstående delar av masten, för att komma in på 3:e-platsen, och därmed kamma hem 20 poäng. Alltmedan tävlingsledningen funderar på vad som är fel med en tävling där alla utom en båt havererar. Med alla de skador som varit får det väl ses som tur att ingen skadats riktigt allvarligt.


Se också de här artiklarna:

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line