Warning: Undefined variable $fullImagePath in /storage/content/36/185636/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331 Segling och båtliv. - Volvotjejerna seglar

Volvotjejerna seglar

Tjejerna seglar mot Lanzarote

Nu seglar redan första Volvobåten mot träningslägret på Lanzarote. Men SCA-tjejernas båt är inte den riktiga, nya VOR-båten, utan en ommålad Puma. Och tjejerna vet inte heller om de verkligen får vara med, det är uttagning till laget som ska gå i mål i Göteborg 2015.

På onsdag kl 18.00 blir det en så kallad volvotjejkväll på båtmässan i Göteborg. Fast det är killar som Sven Österberg, Volvo Event Management, som ska ge en inblick i Volvo Ocean Race, den nya båtmodellen och nyheter kring rutten och tävlingsteamen. Möjlighet att mingla med nyckelpersoner som projektledaren Richard Brisius. Över telefon utlovas en direktrapport av Mange Olsson från uttagningsseglingarna med tjejteamet. Allt medan tjejerna själva stävar mot Kanarieöarna och värmen.

 


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line