Seglingsforum

Det har länge varit problem med kommentarerna på Sittbrunnen, pga EU-regler som har gjort att funktionen med Facebookkommentarer inte har fungerat, tidvis. Den har kommit och gått och det senaste var att den bara fungerade när man samtidigt var inloggad på Facebook.

Nu har vi installerat ett nytt system, som samtidigt innebär ett diskussionsforum. Inte för att det verkligen behövs, Maringuiden och Sailguide finns ju redan, men tanken är väl att alla som finns på Sittbrunnen ska kunna lära känna varandra bättre. Samma inlogg på Seglingsforum som i Sittbrunnen är den senaste finessen.

Jag tror också att Facebook har passerat sitt bäst före-datum, den fylls mer och mer av annonser i stället för personliga uppdateringar.

Så skriv gärna en kommentar, om inte annat så för att hjälpa till att testa funktionen. Och lägg in en bild med hälsning på forumet "Här är jag!"

Niklas Krantz

 


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Den sista idioten är inte född än

Den sista idioten är inte född än

Genvägsboken

Genvägsboken

Slusshandboken

Slusshandboken

Fritidsskepparen

Fritidsskepparen

Hafsorkesterns haverier

Hafsorkesterns haverier

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line