Hafsorkestern har fått en inbjudan att lägga till vid årets flytande båtmässa i Gustavsberg. Titta in i sittbrunnen och ruffen om du har vägarna förbi.

Med ombord kommer jag naturligtvis ha "Hafsorkesterns haverier" att signera. Och man vet aldrig om självaste förläggaren, fritidsskeppare Bengt Utterström dyker upp.

morarna

Dessutom har jag blivit redaktör för Oceanseglingsklubbens tidning "Oceanseglaren", som jag hoppas ha ett pinfärsk nummer med ombord, tillsammans med vimplar och inbetalningskort för OSK. Och förhoppningsvis dyker fler långseglare upp för att umgås lite på Hafsorkestern.

Så nu gäller det att få henne igång igen. Jag har forfarande lite pyssel kvar innan hon seglar fint igen. Ny nedgångslucka ska justeras, arbete pågår med att skruva i en ny varmvattenberedare, rostiga stuvfacksluckgångjärn ska bytas och den nya focken vill ha egna skotskenor uppe på rufftaket.

Ses!

Niklas


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Katastrofkurs: Estonias väg mot undergång

Katastrofkurs: Estonias väg mot undergång

Ett år utan skor

Ett år utan skor

Från tio år med Vindfält

Från tio år med Vindfält

VHF- och SRC-bok

VHF- och SRC-bok

Fritidsskepparen

Fritidsskepparen

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line