NorthTracker har sedan 2011 levererat högklassiga produkter och tjänster inom stöldskydd och spårsändarteknik. Detta år kommer en fantastisk nyhet där nya Machine lanseras inom stöldskydd. Machine fungerar som tidigare enheter inom stöldskydd och spårar dina fordon i realtid. Larm skickas via sms, push-notis och epost ifall din spårningsenhet rör sig utanför dina säkerhetszoner. Men nya Machine kan göra så mycket mer än det.

iphoneMed nya Machine kan du få varning om nivåvakten i båten aktiveras eller om en dörr öppnas. Du kan även starta ditt kylskåp via appen i mobilen och slå på värmaren på väg till båten. Nya Machine kan även stänga av elen på distans till vissa fordon. Machine har 2 st digital-in och 3 st digital-out och kopplas in på batteriet via plus/minus polerna. Nya Machine blir stöldskyddet för den som kräver det lilla extra och vill kunna ha mer kontroll över sin vardag.

NorthTrackers spårsändare nyttjar det globala GPS-nätverket och fungerar över hela Europa via mobilnätet. Som användaren kan du se din spårsändare via en app i telefonen eller på hemsidan. Enheterna uppdaterar sin position allt från en gång per dygn ner till en gång i minuten beroende på vilka inställningar du gör.

Tack vare NorthTracker har ett stort antal båtmotorer, flera vattenskotrar, båtar, bilar och entreprenadmaskiner återtagits bara under det senaste året. Den sanna volymen är dock högre då mörkertalet av återtaget stöldgods är signifikant. Spårsändarna sitter på allt från stora grävmaskiner ner till mindre markvibratorer.

Kontrollera alltid att din leverantör av spårsändare är godkänd av SFF-Svenska Stöldskyddsföreningen och av ditt försäkringsbolag. En godkänd spårsändare kan ge försäkringsfördelar som i vissa fall betalar hela spårsändarens kostnad.

- Vi är väldigt glad över denna lansering, nu kan du få ett stöldskydd av högsta klass som även ger total kontroll över ditt fordons tillstånd genom möjligheten att styra vitala funktioner med en enkel knapptryckning i appen, säger Carl Bodegård, VD på NorthTracker

Om NorthTracker: NorthTracker är ett svenskt IoT-företag baserat i Stockholm som levererar en molnbaserad GPS-spårningstjänst för privat- och företagsmarknaden i Europa. Företaget är över 10 år gammalt och är marknadsledande på marinsidan. Under 2022 lokaliserades båtar och motorer till ett värde mellan 30 och 50 miljoner kronor som nu är återförda till dess rättmätiga ägare. Företaget tillhandahåller även elektroniska körjournaler via återförsäljare och partners.


www.northtracker.com

 

Sittbrunnens bokhandel är öppen

Förarbevis för vattenskoter

Förarbevis för vattenskoter

Radarbok med AIS

Radarbok med AIS

Från tio år med Vindfält

Från tio år med Vindfält

Landkrabbans seglarskola

Landkrabbans seglarskola

🔍 Vättersnipor och råbockar

🔍 Vättersnipor och råbockar

Sittbrunnen på Facebook

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line