Häng med drömteamet till Kroatiensrw

Häng med Sittbrunnen till Kroatien i höst. I år har More Sailing lyckats få med oss ett ”dreamteam” till Kroatien och SRW. För fjärde året i rad arrangerar More Sailing en kappseglingsvecka i Kroatien i samarbete med Tjörn Runt by COWI, och årets ledartrio är outstanding.Sittbrunnen rapporterar och dokumenterar.

martinetapp2

Martin Strömberg är seglingscoach för besättningarna, Linda Rahm är regattaledare och håller i det sociala programmet, och Ronnie Edsgren finns med som fys-tränare och coach.

Martin Strömberg kommer med som coach för alla besättningarna. Martin behöver väl ingen närmare presentation, han seglar i Volvo Ocean Race ombord på Dong Feng Racing Team, och är just nu vår kända och duktigaste havskappseglare.

Så allt från vassaste kappseglingsbesättningen till den som är mer i början av sitt kappseglande har chans att lära sig mera och växa under SRW-veckan.

linda2

Linda Rahm, matchracingseglare, med två vinster i Lysekil Womens Match Cup som främsta meriter behöver heller ingen längre presentation. Förutom att Linda är en oerhört duktig kappseglare med många medaljer, coach och till professionen sjukgymnast har hon en härlig humor och är bra på att skapa god stämning.

Linda är årets regattaledare som kommer att ansvara för samlingar i form av after sail, föredrag på kvällstid och någon gång säkert hoppas ner i båt för att coacha någon besättning.

ronnie1

Ronnie Edsgren, coach, fystränare, näringsexpert, beteendevetare listan blir lång. Ronnie har varit med om allt från svenska Americas cup satsningen år1992, sedan arbetet med Djuice, Ericsson under Volvo Ocean race och nu är han coach till Martin Strömberg och Anna Östling med flera framstående seglare. Ronnie tar hand om morgongympan varje morgon, och finns tillhands som mental coach för besättningarna under veckan. Den som är klok tar en coach ombord även när det går bra, för att det skall gå bättre.

More Sailing arrangerar SRW i samarbete med Tjörn Runt by COWI, Sveriges största kappsegling som står för tävlings- och seglingsledning tillsammans med en internationell kroatisk domare.

Se filmen från förra året när Linda coachade Team Challenge, Eva Luwös lag med Sittbrunnen ombord.

{jumi [jumi/coachen.html]}


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Fritidsskepparens Utsjöskeppare

Fritidsskepparens Utsjöskeppare

Furusundsleden - Stockholm till Söderarm

Furusundsleden - Stockholm till Söderarm

Landkrabbans seglarskola

Landkrabbans seglarskola

Den sista idioten är inte född än

Den sista idioten är inte född än

Hafsorkesterns haverier

Hafsorkesterns haverier

Segling från hela världen

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line