Nya chefer på Havs och vattenmyndigheten

Maud Larsen har förordnats som kommunikationschef. Maud arbetar idag som informationschef vid Malmö högskola. Maud är journalist i grunden och har arbetat på Sveriges Radio under 80-90-talet. Hon har också arbetat med informationsfrågor vid EU-parlamentet, Banverket och Öresundskommittén.

Stefan Jansson har förordnats som ekonomichef. Stefan arbetar idag som ekonomidirektör vid Göteborgs Symfoniker AB. Stefan har tidigare haft olika befattningar som ekonomichef inom Volvokoncernen och arbetat som auktoriserad revisor inom Öhrlings PricewaterhouseCoopers.

- Jag är väldigt nöjd med rekryteringarna av kommunikationschef och ekonomichef. De kommer att ha mycket viktiga roller i byggandet av Havs- och vattenmyndigheten, säger Björn Risinger som har utsett de nya cheferna.

Den 1 juli invigs den nya myndigheten i Göteborg. Den kommer att ta över uppgifter från Naturvårdsverket och från Fiskeriverket som läggs ner.


Sittbrunnens bokhandel är öppen

Bortom horisonten

Bortom horisonten

Med floran i båten

Med floran i båten

VHF- och SRC-bok

VHF- och SRC-bok

Stockholms skärgård - de 50 bästa hamnarna

Stockholms skärgård - de 50 bästa hamnarna

Hafsorkesterns haverier

Hafsorkesterns haverier

Segling från hela världen

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line