Warning: Undefined variable $fullImagePath in /data/d/9/d9f5e442-0da4-4bd5-8585-e272bafe4841/sittbrunnen.se/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 331
Segling och båtliv. - Nya havschefer

Nya havschefer

Nya chefer på Havs och vattenmyndigheten

Maud Larsen har förordnats som kommunikationschef. Maud arbetar idag som informationschef vid Malmö högskola. Maud är journalist i grunden och har arbetat på Sveriges Radio under 80-90-talet. Hon har också arbetat med informationsfrågor vid EU-parlamentet, Banverket och Öresundskommittén.

Stefan Jansson har förordnats som ekonomichef. Stefan arbetar idag som ekonomidirektör vid Göteborgs Symfoniker AB. Stefan har tidigare haft olika befattningar som ekonomichef inom Volvokoncernen och arbetat som auktoriserad revisor inom Öhrlings PricewaterhouseCoopers.

- Jag är väldigt nöjd med rekryteringarna av kommunikationschef och ekonomichef. De kommer att ha mycket viktiga roller i byggandet av Havs- och vattenmyndigheten, säger Björn Risinger som har utsett de nya cheferna.

Den 1 juli invigs den nya myndigheten i Göteborg. Den kommer att ta över uppgifter från Naturvårdsverket och från Fiskeriverket som läggs ner.


Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line