Fler svenskar till Artemis

https://youtu.be/ycxuYmtbpug

Nu har internutbildningen Alameda i San Fransiscobukten kommit igång för fler svenskar, som förhoppningsvis kan vara med och ta hem den berömda bucklan till Sverige. Programmet i Kalifornien skall pågå i tolv veckor. Det är Team Artemis som tillsammans med KSSS utmanar om America's Cup 2017 erbjuder studenter vid Sveriges högskolor chansen till Internship med laget.

Hittills är det Fredrik Lööf och Max Salminen som är klara i teamet, men vi får väl hoppas på att några svenskar till på svenskbåten Artemis, till tävlingen 2017 på Bermudas. Och sen får vi väl se hur det blir på cup-touren i Göteborg i augusti.

Möjligheten är öppen för studenter som närmar sig slutet av sin utbildning. Chansen är öppen för seglare från alla Sveriges klubbar och inte enbart KSSS medlemmar.

De som tas ut till internutbildningen kommer att placeras i antingen Sailing Team, Design, Engineering, Shore, Build, eller Marketing departments. Artemis Racing kommer att stå för boende och en veckopeng.

Sökande bör ha lämplig utbildning, eller nästan klar utbildning och vara i åldern 21-25 år.

To apply please send your full résumé and a cover letter in English to Axel Hillelson at Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

For further information regarding the Internship Program please contact Maria Billing, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. or +46 708-257557


Se också de här artiklarna:

Sittbrunnens bokhandel är öppen

Ankarliv

Ankarliv

Kokkonst i kabyssen

Kokkonst i kabyssen

Landkrabbans seglarskola

Landkrabbans seglarskola

Nautisk uppslagsbok

Nautisk uppslagsbok

Jag ville inte dö, jag ville leva

Jag ville inte dö, jag ville leva

Segling från hela världen

Logga in till bokhandeln, kommentarer och forum.

Kom ihåg mig

Bli medlem i Sittbrunnen, kommentera artiklar och få sällan ett litet nyhetsbrev om det är något kul som händer här.

Vi använder några cookies på Sittbrunnen. Välj om du vill tillåta det eller inte.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

För att installera sittbrunnen som app i din iPhone/iPad, tryck på ikonen. Progressive Web App | Share Button Och sedan Lägg till på startskärmen.

Off-line